Nyheter

7 juli 2017

Samba Maki serverar brasiliansk sushi

I dagarna slår Samba Maki upp portarna på Östermalm! Här kan du äta något så exotiskt som brasiliansk sushi. ”Färggladare och fruktigare” ska det vara enligt Samba Makis krögare Riccardo di Silva. Hur gott låter inte det?

6 juli 2017

Pane Fresco öppnar i Hammarby Sjöstad

Paolo Robertos italienska restaurangkedja expanderar – tidigare har Pane Fresco funnits i Åhléns City, Göteborg och Norrköping och nästa destination blir Hammarby Sjöstad. Härligt med fler restauranger utanför tullarna!

1 juli 2017

Pinchos öppnar på Fridhemsplan

Den etablerade restaurangkedjan Pinchos öppnar nu upp sin första restaurang i centrala Stockholm! Restaurangen heter Pinchos Fridhemsplan och ligger på Alströmergatan 20. Här finns det allt från cheeseburgare och kycklingsspett till kebab och dumplings.

28 juni 2017

Urban Deli öppnar på Åhléns City

Urban Deli öppnar nu upp sin fjärde restaurang i Stockholm! Här kommer det att serveras frukost, lunch och middag med fokus på take away-sortimentet. 

26 juni 2017

Sommaren i city 2017

Nu är snart juni förbi och det vankas semestertider! För fjärde året i rad kör Bookatable igång Sommaren i City och för dig som tänker vara kvar i Stockholm kommer det finnas gott om restaurangerbjudanden. Bl.a. så kommer vår favorit Miss Clara att erbjuda 20% rabatt på hela notan medan restauranger som At Six och Penny & Bill…

5 juni 2017

Smaka på Stockholm 2017

Mellan den 1-6 juni pågår matfestivalen Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. Under de här dagarna samlas restauranger, food trucks, kockar och företag för att servera och äta riktigt god mat – detta till en lite bättre peng än om du besöker deras vanliga restauranger.  Igår besökte vi matfestivalen och la märke till ett par grejer:…

3 juni 2017

Microbryggerier, foodtrucks och musik på ölfestivalen Katarina Kegger

Den 2:a och 3:e juni är det ölfestival på Orionteatern på Södermalm. Öl från små bryggerier i Stockholmstrakten, whiskey, hantverk, spel och mycket mer. Du kan till exempel testa att göra ditt eget skärp samtidigt som du smuttar på en whiskey och dricker öl. Kul initiativ i en kul miljö! Det känns väldigt Berlin. Vi…

21 maj 2017

Korvbaren Dogfood öppnar på Kungsholmen

I början av juni börjar korvbaren Dogfood servera lyxkorv på Industrigatan 2. Det är Flippin Burgers-grundaren Jon Widegren som ligger bakom restaurangen och vi hoppas att det blir succé!

18 maj 2017

Bar och restaurang i Glashuset

Den 16:e maj öppnade restaurangen i det nya Glashuset på Wollmar Yxkullsgatan vid Mariatorget. Här hittar du mat med influenser från såväl Sverige som Asien och Afrika, och en bardel med vinbar. I Glashuset finns nu alltså både hotell, bar och restaurang. Kul tycker vi, den här delen av Södermalm behöver verkligen lite nytillskott!

16 maj 2017

Ölfestival på Södermalm

Den 2-3 juni slår Orionteatern på Södermalm i Stockholm upp portarna och välkomnar Stockholm Brewers Festival “Katarina Kegger”. Det är den första amerikanskinspirerade festivalen med fokus på hantverksöl, mat och musik som är här för att fira Stockholms mikrobryggerier.