Bra lunchrestauranger nära T-Centralen
När du befinner dig i Stockholm city

Bra lunchrestauranger nära T-Centralen

Att hitta rätt bland alla lunchrestauranger nära T-centralen är inte alltid det lättaste. Vi guidar dig till våra favoriter!

Thelins Konditori, Kungsbron 2

Thelins Konditori Kungsbron ligger mitt i Stockholm precis vid T-centralen och serverar allt från god lunch och sallader till matiga mackor och vackra bakverk. Lokalen är stor och det finns gott om plats runt 12-tiden. Glöm inte att prova deras äppelpaj, mums!

Dagens lunch kostar 105 kr

Clou, Västra Järnvägsgatan 11

Clou ligger mitt i city på Västra Järnvägsgatan, nära flygbussarna om du är på väg utomlands. Lokalen är ljus och modern med högt i tak och en uteservering på konstgräs på baksidan som känns lite malplacerad, men det är ju alltid härligt med uteserveringar. Här är maten riktigt bra och vi kan verkligen rekommendera råbiffen.

Dagens lunch kostar 110 kr

Pressklubben, Vasagatan 50

Pressklubben ligger vid Norra Bantorget en kort promenad från T-centralen. Under vardagar serveras det lunch med bordsservering. Mycket trevligt! Dock kan man räkna med lite längre väntetider och du bör inte gå hit om du har bråttom. Väntar du däremot ett par timmar på ett tåg är det perfekt!

Dagens lunch kostar 125 kr

Sally & Voltaire, Åhlens City, Drottninggatan 45

Är du ute efter något lite fräschare? Sally Voltaire & Systrar ligger i Åhlens City och här serveras både lunch och fika med fokus på raw food och ekologiskt – varje vecka kommer en ny lunchmeny ut på deras Facebooksida och en lunch brukar ligga mellan 95-129 kronor. Ta en take away och njut av på din resa!

Lunchen kostar mellan 95-129 kr

Thelins KonditoriClouPressklubbenSally Voltaire & Systrar