Krogklubben STHLM

Krogklubben STHLM är din guide till Stockholms krogar. Här hittar du ärliga recensioner av allt ifrån sunkhak på Söder till lyxkrogar på Östermalm. 

Att hitta bra restauranger i Stockholm är inte alltid helt lätt. Det finns mycket att välja på, men vilka är egentligen guldkornen och vilka ska man helst undvika? För att underlätta i krogdjungeln startade vi Krogklubben STHLM. Vi besöker nya restauranger, gamla restauranger, billiga restauranger, dyra restauranger, inget ställe kommer undan våra smaklökar.

Vilka är Krogklubben?

Krogklubben består av två skribenter som älskar att leka med ord och skriva läsvärda texter, och en fotoguru som är expert både på att fotografera och bearbeta bilder. Utöver det är vi dessutom riktiga matälskare – eller foodies som det så modernt kallas numera. Vi äter på restaurang så ofta vi bara kan, och annars exprimenterar vi hemma i köket.

Betygsättning

Flera olika faktorer vägs in när vi sätter våra betyg: hur prisvärd maten är, hur trevlig personalen är, lokalens utformning, restaurangens läge och så vidare. Utifrån varje punkts betyg får vi fram ett genomsnitt som blir slutbetyget.

Kontakt

Vi finns på Instagram, Facebook och har förstås en mejladress.

 

Krogklubben STHLM - Vi recenserar krogar i Stockholm.