Stockholms bästa brunch
Månadens tips

Stockholms bästa brunch

Såhär när snödropparna blommar i rabatterna och solen värmer en aning blir i alla fall vi lite extra sugna på brunch, så här kommer våra tips på vart du hittar Stockholms bästa brunch.

Greasy Spoon, Tjärhovsgatan 19 på Södermalm

Med inspiration från England serverar Greasy Spoon brunch hela dagarna, alla dagar i veckan. Här kan du beställa allt från bönor och bacon till eggs benedict och amerikanska pannkakor. Ett tips är att prova pannkakorna med mascarponekräm, så gott! En rätt ligger mellan 65-140 kronor och det går inte att boka bord så var inte för hungrig när du kommer, du kan behöva vänta en stund på bord.

Se hemsida på greasyspoon.se

STHLM Brunch Club, Dalagatan 24 i Vasastan

Ännu ett ställe som serverar brunch hela dagarna är STHLM Brunch Club i Vasastan. I trendiga lokaler kan man äta acai bowls, scrambled eggs och våfflor. Här är priserna lite högre, många rätter ligger närmare 159 kronor men det är helt klart värt det. Vår Eggs Arlington är t.ex. helt perfekt med rinnig gula och rikligt med hollandaise och den färskpressade juicen är riktigt god.

Se hemsida på sthlmbrunchclub.se

Broms,Karlavägen 76 på Östermalm

Vårt sista tips är innekrogen Broms vid Karlaplan. Mellan 10.00-16.00 på helger serveras en härlig a la carte-brunch med många spännande rätter. Vad sägs om tuna taco eller lax bimbimbap? För den som är drinksugen finns det många goda drinkar, både med och utan alkohol. Priserna ligger mellan 145-200 kronor men miljön är också det lyxigaste av våra tips. Se dock upp för den amerikanska pannkakan, 95 kronor för en enda pannkaka är inte prisvärt.

Se hemsida på bromskarlaplan.se

BromsKrogklubben STHLM - STHLM Brunch Club