Guide

Stockholms bästa sushi

Någonting som kan variera i kvalitet är sushi. Krogklubben guidar dig nu till våra tre favoritkrogar som serverar sushi av toppkvalitet! Kan det vara Stockholms bästa sushi?

Itamae3
Itamae Izikaya i Vasastan
På St Eriksplan ligger detta hål i väggen som har en grym uteservering med bästa solläge. Inomhus är det pyttelitet och andas New York. Sushin är gudomlig, likaså tartarerna och sashimin, och allt till bra priser. Funkar både för take away och för att äta på plats. Missa inte!

Krogklubben STHLM - Ljunggrens
Ljunggren på Södermalm
Ljunggren vid Götgatsbacken serverar sushi av riktig hög kvalitet, här kan du beställa allt från mixtallrikar med kockens favoriter och fräscha sashimibitar till en av Stockholms godaste Spicy Tuna. Restaurang Ljunggren är ett avslappnat ställe som funkar så väl för middag som för fest. Annars har de även lunchöppet och då är menyn snäppet billigare.

Raw
RAW i Vasastan
Även RAW ligger vid St Eriksplan, fast på Rörstransgatan och har en schysst uteservering. Här kan du äta både sushi i alla dess former och annan asiatisk mat, men det är helt klart sushin som de är bäst på. Färsk fisk, grymt ris, små bitar. Passar både för lunch och middag men är aningen dyrare än det vanliga sushihaket på hörnet. Dock värt det!

Bubblare: Sushi Yama, sushikedjan som finns på flera platser i stan (bl.a. Gullmarsplan och Hötorget). Bra sushi till rimliga priser, här vet du vad du får.