Uteservering med TheFork
Guider

Uteservering med TheFork

Vi är redan inne i juli, solen skiner över Stockholm och vad passar då bättre än att äta en härlig måltid utomhus? Med TheFork kan du välja och vraka bland hundratals restauranger både i Stockholm och i andra städer i Sverige och utomlands. Och en hel del av dem har riktigt bra uteserveringar! Krogklubben listar de allra bästa.

TheFork är en bokningssajt för restauranger. Boka bord direkt i hemsidan eller appen, på några av stans bästa ställen. Här finns allt från Michelinkrogar till kvartershak. För varje restaurangbesök du gör samlar du Yums – TheForks bonuspoäng som ger dig rabatt nästa gång du äter. Dessutom har de ofta kampanjer med rabatt på hela menyn, helt klart snällt mot plånboken!

Wärdshuset Ulla Winbladh

Med ett vackert läge ute på kungliga Djurgården ligger anrika Ulla Winbladh. Här serveras skandinavisk mat av hög kvalitet, restaurangen har fått Michelinguidens Bib Gourmand-utmärkelse som indikerar vällagad mat till rimligt pris. Du hittar Ulla Winbladh på Rosendalsvägen 8, och de har öppet från 11:30 på vardagar och 12:30 på helger.

Strömterassen

En av Stockholms finaste utsikter kan du njuta av från Strömterassen. Här finns hummer, burgare, fish’n’chips och lite annat, från 215 kronor och uppåt. Du hittar Strömterassen på Strömgatan 14, intill Kungliga Operan på Norrmalm och de öppnar 11:30 på vardagar och 12:00 på helger, dock stängt på söndagar.

Mister French

Precis vid vattnet intill Gamla Stans smala gränder hittar du Mister French. Här är det festlig stämning och goda skaldjur, och du kan njuta både av deras härliga skaldjursbrunch, lunch och middag. Uteserveringen bjuder på grym utsikt! Varmrätterna kostar kring 300 kronor och Mister French ligger i Tullhus 2 på Skeppsbrokajen.

Glöm inte att boka uteserveringshänget i förväg för att säkert få plats! Bokar du med TheFork får du dessutom bonuspoängen Yums som ger dig rabatt nästa gång du äter ute.