Nyheter

1 oktober 2018

Madam Sthlm – Koreansk restaurang

I september öppnade Madam Sthlm, en koreansk restaurang med autentisk mat från Seoul. Bakom restaurangen står kocken Gustav Kyhlberg som bodde i Korea i två år. Vi har recenserat Madam och är positivt överraskade!

24 januari 2018

Ny italienare – L’Avventura

Idag öppnar L’Avventura, en italiensk restaurang på Sveavägen 77 under ledning av Karl Ljung, Laura Marino och Jens Bergstrand. Här finns det två barer och en matsal, med klassiska vita dukar och röda sammetssoffor.

20 januari 2018

Miss Voon får en Mr Voon

F12-gruppen expanderar och näst på tur är ett syskon till Miss Voon – Mr Voon. Hit går du för barhäng, drinkar och bra musik. Restaurangen ligger på Smålandsgatan 26 och har öppet både för lunch och middag.  

19 januari 2018

Johan Jureskog fortsätter servera burgare

För ett tag sedan såg vi kocken Johan Jureskog i tv-programmet Världens bästa burgare där han åkte runt i USA i jakt på ja, världens bästa burgare. Sedan dess har han varit ansiktet utåt för snabbmatskedjan McDonald’s och nu berättar han i Di Weekend att en ny hamburgerkedja är på gång. Den första restaurangen öppnar…

11 januari 2018

Poké bowls och hamburgare

Vi gillar fusionkrogar och i Alvik serveras nu en väldigt spännande kombination som vi är mer än nyfikna på, nämligen poké bowls och hamburgare! Restaurangen, med det självklara namnet Poké Burger, ligger i The Bays gamla lokaler längst ner i Alviks torn. Här serveras både lunch och middag och vänder sig till alla målgrupper.

5 januari 2018

Restaurang Nabo öppnar på Tegnérgatan 34

Restaurang Nabo skulle ha öppnat i november med planerar istället att öppna nu i januari på Tegnérgatan 34. Köksteamet består av Patrik Svensson från Luzette samt Patrik Gröndahl från Esperanto, Sushi Sho och Ekstedt.

15 december 2017

Eataly kommer till Stockholm

Vi har tidigare skrivit om att vi stockholmare äntligen får ett alldeles eget Eataly och nu närmar sig öppningen. Den italienska kedjan med fokus på restauranger och livsmedel flyttar in på Biblioteksgatan 5 nu i februari. Vi längtar!

27 september 2017

Tako – Asiatiska grillrätter bredvid Vassa Eggen

Nu öppnar gänget från Vassa Eggen, Kommendören och Tennstopet en ny, asiatisk restaurang bredvid Vassa Eggen. Härligt med fler bra asiatiska restauranger tycker vi såklart!

25 september 2017

Tennstopet firar 150 år

Idag börjar Tennstopets 150 årsjubileium! Från och med måndag till fredag serveras doppsko, lerpottasill och änglamat för endast 3-5 kronor. Vilket kap va?

20 september 2017

Restaurang Ichi tar över Öländskans krog

Det är den japanska krogen Barobaos ägare Jesper och Kim som tar över Öländskans krogs lokaler på Timmermansgatan. Den nya restaurangen kommer att heta Ichi och här ska det istället serveras japansk mat. Kockarna kommer från Michelinkrogen Esperanto och Shibumi.