Recension av Bambino
Ingen höjdare under Tele2 Arena

Recension av Bambino

Under Tele2 Arena, i Tolv, ligger den italienska restaurangen Bambino. Här finns föga förvånande pasta, pizza och risotto, men också kötträtter som lammracks, entrecote och biff. Vi kommer hit ett stort sällskap för att fira födelsedag. Först får vi veta att vi behöver förbeställa från en ganska tråkig meny, men när vi väl är på plats går det bra att beställa från vanliga menyn.

Vi testar bland annat lammracks och salamipizza. Lammracksen är inte medium rare som vi beställde, snarare medium well, men ändå väldigt möra och fina. Ruccolan vi får till är en aning översaltad, och rödvinssåsen är en aning söt. Pizzan är däremot god om än lite tjock. Hade vi bara bedömt maten hade det väl blivit en svag trea.

Men vi bedömer inte bara maten, utan också servicen, som faktiskt är katastrof. Vi får in maten innan vi får in drycken, det tar nog närmare fyrtio minuter och tre påminnelser innan vi får in Pepsi. Lika svårt är det att få en flaska vatten, eller ja, det tar tjugo minuter. Vi får rödvinet till maten serverad före fördrinkarna och de börjar fråga om dessert innan alla i sällskapet ätit upp. Logistiken här är nog bland det värsta vi varit med om, och då på en restaurang som borde ha stor vana vid stora sällskap.
Som tur är saknas många av dryckerna på notan. Det är dock ingenting de säger något om, vi får inte heller en enda ursäkt under kvällen, så vi är osäkra på om det var med flit eller ett misstag.

Nej, Bambino har en hel del grundläggande att jobba med. Till exempel borde de se till att man får samma servitör under hela kvällen. Vi har nog fem olika under kvällens gång. Och låt tillägga att det är långt ifrån fullsatt. Se också till att det finns tvål på toaletten, vi besöker tre olika toaletter som alla saknar tvål. Inte fräscht när man är på ett ställe där det bowlas, minigolfas och spelas arkadspel före man äter mat.

Taggar

Snabbfakta

  • Tele2 Arena, Arenaslingan 14, Johanneshov, Sverige

  • Vegetariskt alternativ

  • Alkoholrättigheter