Recension av Bankomat Seaside
+
Kvarterskrog med stämning

Recension av Bankomat Seaside

Bankomat Seaside ligger på Liljeholmskajen och känns som en riktig kvarterskrog. Här får hundar sitta i bardelen, och stämningen är familjär och vardagsrumslik med bruna träbord och läderstolar. Att komma in här en kylig decemberkväll är verkligen trevligt, framförallt för att personalen alltid möter en med ett stort leende och bästa möjliga service. Sådant som höjer den här typen av ställe!

När det kommer till maten är den också typisk för en kvarterskrog. Det finns sallad, plankstek, rimmad lax, burgare. Priserna är okej, runt 250 kr i snitt för en huvudrätt. Det hade gärna fått vara lite billigare men lokalen är stor och har en slående sjöutsikt, så den är nog inte helt billig. Då har vi lite mer överseende med matpriserna.

Och hur smakar det då? Jo, det är habilt. Ibland behövs lite extra salt och peppar, köttet är inte alltid perfekt stekt, men det är gott. Aldrig dåligt, aldrig fantastiskt. Men när det inte är riktigt bra är personalen genast där och drar av på notan eller bjuder på ett glas, utan att man ens behöver säga till. Det är vad vi kallar bra service.

På sådana här ställen tycker vi ibland att det är svårt att sätta bra betyg. För vi kommer hit igen och igen för känslan, stämningen och den varma servicen, men kanske inte riktigt för att maten är i toppklass. Det får ändå bli tre plus, för vi rekommenderar ett besök här!

Taggar

Snabbfakta