Recension av Bar Burger Café
+
Bra burgare på härlig uteservering

Recension av Bar Burger Café

På första parkett i Kungsträdgården ligger Bar Burger Café. Här serveras som namnet antyder hamburgare. Vi besöker restaurangen en solig vardag under lunch och väljer att sitta på uteserveringen med god utsikt över hela Kungsträdgården. Härligt!

Mellan 11-13 serveras burgare för 98-139 kronor och då ingår både pommes och coleslaw. För den som vill ha något fräschare finns det även en caesarsallad och en räksallad för 155-169 kronor. Ganska normala lunchpriser helt enkelt. Vi beställer in en vegetarisk burgare med svamp, zucchini och aubergine och en burgare med karamelliserad lök och ost.

Det tar lite tid innan vi blir serverade men när vi väl får burgarna är de rykande heta. Fint bröd och saftig burgare, om än lite överstekt. Tillbehören är fräscha och dressingen smakrik. Den vegetariska burgaren saknar någonting, kanske hade den blivit bättre med halloumi, men överlag är det gott. Även våra pommes är goda, speciellt tillsammans med tryffelmayon som vi beställer till.

Att Bar Burger Café skulle servera stans bästa burgare som de skriver på sin hemsida är kanske att överdriva men en helt okej, saftig burgare på en härlig uteservering stämmer däremot mycket bättre.

Taggar

Snabbfakta