Recension av Barobao
Perfekt för spontanmiddag

Recension av Barobao

Vi har besökt Barobao igen! Krogen ligger på Hornsgatan vid Mariatorget och serverar som namnet antyder baos. En bao kostar 60 kronor och utöver det finns smårätter som lax och ägg för 70-90 kronor. Mycket bra priser helt enkelt – även på kvällen.

Vi beställer in en blandning av rätter: bao med fläsk och sötpotatis, en biffslider, vit sparris och bifftartar. Servicen är snabb och uppmärksam, utan att kännas stressig, och maten serveras snabbt efter vår beställning. Det är baon med fläsk och biffslidern som imponerar mest, även om baon med sötpotatis också får oss att dra på smilbanden. Mycket gott! Däremot blir vi riktigt besvikna på den vita sparrisen och bifftartaren som förvisso är vackra att se på men som helt saknar smak. I kontrast till våra andra rätter så känns det knappt som att vi är på samma krog. Har köket missat något?

Vårt tips är att du absolut borde ta ett besök på Barobao, vi gillar grejen med att kunna slinka in på en krog utan att behöva vänta och priserna är schyssta. Det är lite snabbmatskänsla på det, fast med en snyggare touch, och ibland är det bara en god, snabb middag som man är ute efter. Nästa gång hoppar vi dock över rätterna och går all in på baos

Taggar

Snabbfakta