Recension av Barbro
Härlig restaurang i Hornstull

Recension av Barbro

Barbro är en favorit i Hornstull och här serveras asiatiska mellanrätter och sushi, perfekt för alla som gillar att dela på olika rätter. Här är det oftast fullt och under sommarhalvåret så är det mysigt att sitta på uteserveringen mot Hornstulls strand och ta en AW – det längtar vi efter nu.

Vi har besökt Barbro flera gånger och har genom åren fastnat för ett par rätter. Tartar på biff är alltid en favorit och likaså högrevsdumplings som serveras med en smakrik och mustig buljong. Biffsashimi är ett annat säkert kort och innehåller allt vi gillar: koriander, fisksås och jordnötter. Hög syra och mycket fräscht. Platt faller dock broccolini med fårost och marconamandlar, det blir för torrt. Ett annat tips är även att testa Barbros ingefärslemonad, vi är riktiga lemonadfans och just den här är riktigt bra balanserad, väldigt syrlig.

Vi kan efter flera besök rekommendera Barbro för alla mellanrättsälskare. Vi hade gärna sett lite mer variation i menyn men samtidigt vet vi vad vi kan förvänta oss, och det gillar vi!

Taggar

Snabbfakta