Recension av Barranco
+
Prisvärda tacos på Söder

Recension av Barranco

Barranco ligger i bottenvåningen i Hornhuset i Hornstull. Här serveras mat med sydamerikanska influenser. Det är väldigt prisvärt, beställ två taco var för 45-50 kr styck och dela på en sötpotatispommes så blir du helt okej mätt för under 150 kr.

Redan klockan 6 är lokalen full av både mat- och dryckesgäster. I högtalarna spelas hög musik och stundtals är det svårt att prata. Men det är bra stämning i lokalen och framförallt för AW-gänget. Det är lite rufft och mörkt och nästan klubbkänsla, rätt härligt ändå.

När det kommer till tacon testar vi taco med fläskkarre, friterad sej och flankstek. Flanksteken är vår absoluta favorit men alla tre är goda, väl tilltagna och fina att se på. Det vegetariska alternativet med svarta bönor och halloumi är dock lite platt i jämförelse och smakerna lyfter aldrig riktigt. Gällande sötpotatispommesen hade de också kunnat vara ganska rejält mycket krispigare. De är dessutom täckta med sås vilket gjorde att de blev extra mjuka. Men det är ändå alltid gott med sötpotatis.

Senast vi besökte Barranco drog tyvärr servicen ner betyget, men nu är det nya tider! Personalen har en helt annan energi och väntetiden har minskat markant. Sådana förändringar gillar vi och vi hoppas att den positiva stämningen håller i sig.

Taggar

Snabbfakta