Recension av Brickyard
Prisvärd brunch nära Nytorget

Recension av Brickyard

Brickyard ligger i närheten av Nytorget på Söder, men ger inte alls samma “hipsterkänsla” som de andra krogarna i området. I stället beskrivs det bäst med ett ord: hemtrevligt.

Här är det rustik inredning med den stora bardisken som krogens hjärta, och gästerna är en brokig skara; allt ifrån turister och äldre par till barnfamiljer. Vid baren trängs stammisarna framför den väl tilltagna teven som visar sport, bland annat alla Bajenmatcher. Är man inte intresserad av sport går det bra ändå, för det finns gott om bord runt omkring baren där man slipper sporten.

Här kan du äta brunch och kolla på fotboll

Krogklubben har besökt Brickyard flera söndagar för att äta brunch och kolla på fotboll. Det är så mysigt, man känner sig som en stamkund vid det första besöket tack vare den supertrevliga personalen. Det känns inte heller tillgjort, utan bara genuint och härligt. Även brunchen är bra och prisvärd. Temat är amerikanskt, med texmex, burgare och amerikanska pannkakor. Det är rejält tilltagna portioner och allt kostar under 149 kr. Vi har testat fajitas, lammchili och halloumiburgare och allt smakar riktigt bra. Dessutom är brunchdrinkarna billiga, en gigantisk Bloody Mary kostar 80 kr.

Krogen där man vill bli stammis

Brickyard är helt enkelt krogen där man vill bli stammis tack vare personalen och äta brunch varje helg för att det är så prisvärt. Kanske hinner man tröttna lite på menyn om man skulle gå dit varje helg, för det är inte så många rätter. Men vi är väldigt nyfikna på vad a la carte-menyn har att erbjuda, för är det lika bra som brunchen är det garanterat värt att gå dit.

BrickyardBrickyardBrickyardBrickyard

Taggar

Snabbfakta