Recension av Bun Meat Bun
+
Burgare i Farsta

Recension av Bun Meat Bun

Stockholms mest intensiva hamburgerhype har lagt sig men Bun Meat Bun i Farsta Strand kämpar på. Senast vi besökte Bun Meat Bun var hösten 2015 så vi tycker att en ny recension är på sin plats! Här serveras det fortfarande rykande heta burgare i snabb takt och när vi besöker restaurangen en lördagseftermiddag i februari är det fullsatt.

På menyn finns det fem olika sorters burgare varav en är vegetarisk – komprimerade menyer är något vi verkligen uppskattar. För 70 kronor får du en liten burgare och för 90 kronor får du en stor. Potatis- eller sötpotatisfries kostar 25 kronor och för 35 kronor kan du uppgradera till Bun Meat Buns kända Cheese Fries med smält ost och jalapenos.

Vi beställer en klassiker, The Famous Bunburger (med ost, tomat, sallad och dressing) och en Royal Cheese (med ost, pickles, majonnäs, senap, ketchup och silverlök). Det går snabbt att få maten och inom kort är maten uppäten. Bokstavligt talat snabbmat men vi lämnar restaurangen mätta, lite flottiga och belåtna. Burgarna är goda och ett extra plus till riktigt krispiga fries (och till våtservetter efter maten!). Har du inte vägarna förbi Farsta finns det dock bättre burgare i Stockholm och lokalen är inte heller värd några omvägar – det är tyvärr alldeles för stökig och ofräscht efter vinterns slask och lediga bord blir inte avtorkade. Det fokuseras helt enkelt för mycket på att få ut mycket mat under kort tid och för lite på städa efter gästerna. Men vi uppmuntrar bra restauranger i förorten, det behövs alltid fler!