Recension av Eatary Social
Tacos i Clarion Skanstull

Recension av Eatary Social

På entrévåningen i Clarion Skanstull hittar du Eatery Social. Bardelen ligger i foajén, med högt i tak och lite väl öppet för att bli riktigt mysigt. Men lite längre in i lokalen ligger restaurangdelen som är bra mycket mysigare. Det är mycket folk, ändå är ljudvolymen bra. Det enda vi kan klaga på är att det är lite kallt.

Menyn är mexikansk/peruansk, främst med taco och ceviche. Vi testat taco med flankstek och högrev. Båda är riktigt bra, den med högrev är en fullträff med svart tacoskal, “limekaviar” gjort på limemarinerad tapioka och avokadokräm. Tacosen är riktigt stora och har rikligt med fyllning. För 125 kronor får man två tacos. Vi tar in fyra tacos var plus sötpotatispommes. Det gör oss rejält mätta, vi rullar nästan därifrån. Riktigt prisvärt!

Sötpotatispommesen är perfekt, en stor portion kostar 65 kronor, perfekt att dela på. Servicen är bra, gullig personal som jobbar snabbt och effektivt utan att kännas stressade. Dessutom finns det roliga dryckesalternativ på menyn. Hit kommer vi gärna tillbaka!

Taggar

Snabbfakta