Recension av En Juicebar
Brunch för avokadoälskaren

Recension av En Juicebar

Inga planer för dagen? Ta en promenad över Skanstullsbron till En Juicebar, precis i början av Hammarby Sjöstad. Här serveras buffé, vilket vi i vanliga fall inte är ett fan av, men här är det småskaligt och fräscht. I stället för stora kantiner är det små, vackert upplagda portioner. Det finns inte så mycket av varje på en gång och det går åt i bra takt, så allt känns nylagat. 

Vi försöker att prova allt. Shakshukan är stora favoriten och avokado i croissant är riktigt härlig. Även små sallader, ugnspannkaka och krispig bacon. Och chiapudding som smakar tropisk ö tack vare mango och kokos. Och avokado, både i sallad och på smörgås. Mängder av perfekt mogen, lagom kryddad avokado. Hur härligt! Är det en avokado-lover så är en tur till En juicebar faktiskt ett måste. Däremot är overnight oat är ingen höjdare och här behövs det mer smaksättning för att det inte bara ska smaka havregryn och vatten. Juicen till är dessutom färskpressad och god. 

Här blir du mätt utan att känna dig överdrivet tung, du får plats en söndageftermiddag och du får äta hur mycket du vill för 195 kr. Bättre kan väl en söndag knappt bli?

Taggar

Snabbfakta