Recension av Farang
Sydostasiatisk mat att dela på i cool miljö

Recension av Farang

På Tulegatan, i närheten av Rådmansgatans tunnelbana, ligger Farang. Här serveras sydostasiatisk mat att dela på, antingen som avsmakningsmeny eller a la carte.

Vi blir rekommenderade att ta avsmakningsmenyn, så vi följer servitörens råd och väljer den klassiska Farangmenyn för 659 kr som består av åtta rätter plus ris.

Vi är ett större sällskap med olika matpreferenser och allergier. Det hanteras alldeles utmärkt, de rätter som behövs bytas ut byts ut och personalen har stenkoll på vem som ska ha vad. Personalen ska ha en eloge överlag, riktigt klockren service rakt igenom från såväl servitörer som sommeliern, som rekommenderar utsökta viner.¨

Prisvärd avsmakningsmeny

Även maten är bra, även om smakerna inte sitter helt hundra i alla rätter smakar allting gott och avsmakningsmenyn är riktigt prisvärd. Nästa gång vill vi testa Chang-menyn som byts ut lite mer efter säsong. Miljön är avskalad, industriell och ljudvolymen är aningen hög även om det är bra mycket bättre nu än för ett par år sedan tack vare ljuddämpare på väggarna. Toaletterna är också trevliga – viktigt!

Allt som allt rekommenderar vi varmt ett besök på Farang, främst tack vare den trevliga personalen och stämningen.