Recension av Färgfabriken
+
Brunch utanför stan

Recension av Färgfabriken

Söndag och dags för veckans bästa måltid – brunch! Färgfabriken ligger mellan Liljeholmen och Gröndal och serverar brunch varje lördag och söndag mellan 11-15.30. Här finns det gott om utrymme och passar därför lite extra bra för dig som gärna tar bilen eller som behöver plats för barnvagn.

På menyn finns klassiker som Eggs Florentine, Eggs Benedicte och Eggs Royal. De här tre rätterna serveras också som hela och halva portioner, vilket är toppen för den som inte är så hungrig! Om inte ägg lockar finns det även soppa, macka och hemlagade pannkakor.

Miljön hade kunnat vara fin, tyvärr känns det som att personalen inte gör sitt allra bästa och trots att det är lite matgäster står det smutsig disk på borden. Men överlag är vi mycket positiva till en brunch där man slipper kö och där brunchrätterna lever upp till förväntningarna. Det här är ett hett tips för dig som vill komma från innerstans trendiga brunchrestauranger och för den som vill göra något mer finns det en utställning en våning upp.

Taggar

Snabbfakta