Recension av Indian Garden
Indisk mat i Hornstull

Recension av Indian Garden

Indian Garden är en klassiker på den indiska matscenen i Stockholm och finns idag på sex olika locations: Västgötagatan, Rörstrandsgatan, Liljeholmen, Franzéngatan, Mall of Scandinavia och så på Helenborgsgatan i Hornstull som vi har besökt. Karim Rezaul, grundare och ägare, har dessutom vunnit flera Gulddrakar och allra senast “Best European Curry Chef Award” 2012 så våra förväntningar är minst sagt höga.

Här är det ofta fullt men relativt lätt att få bord. Inredningen går i rött och sammet, stämningen är intim med bra ljudnivå för samtal och stämningen passar bra för paret såväl för kompisgänget. På menyn finns ett brett urval av rätter: från klassiska förrätter som Samosa och Papadam till traditionella curryrätter och sizzlar. Vi beställer in Paneer Mango Masala, Paneer Tikka Masala, Chicken Palak och en Mixed Thali. Till det beställer vi även om vitlöksnaan.

Curryrätterna är perfekta

Och vi blir inte besvikna. Curryrätterna är perfekta – mustiga, krämiga och smakrika. Ett plus är att vi ber om att få en av rätterna extra stark och det går att ordna utan problem. Vår Thali är vacker att se på och ett hett tips för den som är sugen på att prova på lite gott och blandat från det Indiska köket.

Schyssta priser

Allt som allt är vi supernöjda! Servicen är snabb och trevlig, maten riktigt god och priserna är schyssta. En rätt kostar ungefär 160-180 kronor och för det blir vi riktigt mätta. För den som är sugen på en indisk öl finns även det, tyvärr är drinkutbudet lite sämre men annars kan vi rekommendera Indian Garden.

Taggar

Snabbfakta