Recension av Klang Market Hornstull
+
Billig frukost i Hornstull

Recension av Klang Market Hornstull

Klang Market i Hornstull ligger på första parkett i gallerian med fönster ut mot bussarna. Här finns gott om platser, med många bord för både större och mindre sällskap och en gedigen uteservering med tak och infravärme rymmer Klang Market mycket gäster. Här är tanken att man ska kunna hänga från tidig morgon till sen kväll.

Mellan klockan 7 till 11 under vardagar serverar Klang Market frukost för en rimlig slant. Det finns frallor för 39:- eller amerikanska pannkakor för 99:-. Vi beställer in avokado på rågbröd med färskost, nöt- och frökross samt ett löskokt ägg för 79:- och till det beställer vi en latte och en kopp kaffe.

Det går snabbt att få in vår frukost men vi upptäcker efter bara någon tugga att det löskokta ägget snarare är överkokt. Äggulan rundas av en grönblå missfärgning och gör oss lite smått äcklade. Vi ber om ett nytt ägg och efter 10 minuter så är det fixat, den här gången löskokt. Och det är synd att det blev fel från början för annars är det en bra, rejäl frukost med mycket avokado och gott bröd. Vi får apelsinjuice som plåster på såren och personalen sköter allt mycket professionellt. Men vi hade önskat att det inte hade hänt från första början, kanske genom att skiva upp ägget innan servering för att vara på den säkra sidan?

Vi har tidigare varit hårda mot Klang Market och vi är fortfarande inte helt övertygade. Lokalen är mycket trevligare under morgonen och i kontrast till kvällens högljudda, stökiga miljö är det mycket bättre ljudnivå nu. Men det finns mycket att bli bättre på och framförallt så behöver köket bli vassare.

Taggar

Snabbfakta