Recension av Lådan
+
Goda burgare i stökig miljö

Recension av Lådan

Lådan är drömmen för dig som gillar att umgås med vänner med en burgare i ena handen och en öl i den andra. Det perfekta AW-haket för stora gäng som vill äta något snabbt men inte tumma på kvalitén. 

Här serveras framförallt sliders. Vår favorit är S’N’S med dubbelt kött, dubbel ost, chilimayo och fries ovanpå köttet. Hetta från mayon, saftigt kött och krispiga fries – mums! För vegetarianen finns det även vegburgare, falafel och jalapeno cheese balls. En komprimerad meny men med något för alla och det enda vi verkligen saknar är pommes. Lådans version av pommes är chips på potatis eller sötpotatis – vi beställer sötpotatischips med parmesan och rosmarin och tyvärr blir det alldeles för torrt.

Lådan är inte en restaurang för en lång middag. Du beställer dryck och mat i olika kassor, hämtar upp maten själv och sitter längs med långa bord mitt i lokalen. Ljudnivån är hög, stundtals alldeles för hög, och det känns snarare som att vara på krogen än att sitta på en restaurang. Men burgarna är riktigt goda och det är värt ett besök!