Recension av MGL Sushi
+
Sushi i Liljeholmen

Recension av MGL Sushi

Ett stenkast från Liljeholmens tunnelbanestation/Årstadals tvärbana hittar du MGL Sushi (finns en filial i Annedal också). En liten bit utanför city, men är du någorlunda i närheten tycker vi ändå att det är värt att pallra sig hit. MGL har nämligen något så ovanligt som en ganska mysig lokal! När det kommer till sushi är vi ju inte direkt bortskämda med det.

Dessutom är det riktigt bra. Det når inte upp i toppklass, men du får god sushi som är vacker att titta på. Kvällen till ära testar vi Spicy tuna roll. Det är rejäla bitar (lite för stora dock, de faller lätt sönder när man äter) med mycket tonfisk, mycket sås och mycket fyllning. Även tillbehören gillar vi, en lite chilisprinklad misosoppa, smarrig sjögrässallad och gul rödbeta i spiralstrimlor.

Personalen är trevlig men ett tips är att beställa från menyn utan några ändringar, för det blir ibland fel pga språkförbistringar. Tyvärr finns heller inte rättigheter för alkoholförsäljning. Men vill du ha bra sushi, lite annorlunda meny och trevligt häng är det hit du ska gå!

MGL SushiMGL Sushi