Recension av Miss Behave
amerikansk comfort food i rockabillymiljö

Recension av Miss Behave

Miss Behave ligger vägg i vägg med Mr French och öppnade dörrarna förra sommaren. Menyn går helt i den amerikanska matkulturens tecken. Förutom ett gediget burgarutbud serveras till exempel nachos, fried chicken och quesedillas. Comfort food med extra allt är ledordet!

Det amerikanska temat genomsyrar hela Miss Behave, som man skulle kunna beskriva som en rockabilly-restaurang – allt från designen på menyn till den (lite för skräniga) rockmusiken i högtalarna och inredningen går i samma tema.

Stort utbud av burgare

Burgarna tar störst plats på matmenyn och vi väljer lite olika varianter från menyn, det finns förutom många varianter av köttburgare två alternativ för vegetarianen. De flesta burgarna kostar mellan 169-185 kronor och då ingår pommes. För (+/-)30 kronor går det även att öka eller minska köttmängden vilket vi gillar! Tyvärr är inte burgarna så saftiga som vi hade önskat utan köttet är lite torrt men pommesen däremot är mycket goda. Tunna och riktigt krispiga! På bordet finns det ett stort utbud av olika såser och framförallt BBQ-såsen passar väldigt bra till burgaren.

Bra uteservering under sommaren

På Miss Behave är det lätt att få ett bord utan att boka i förväg och när sommarens uteserveringar börjar fyllas så är det ett bra alternativ. Men maten hade kunnat vara bättre och servicen är tyvärr ouppmärksam och inte så intresserad av att fylla på våra glas. Besök Miss Behave om du gillar rockabilly eller letar efter en stor uteservering – för mat finns det dock bättre ställen.

Miss Behave

Taggar

Snabbfakta