Recension av Miss Clara
+
Brunch med livemusik

Recension av Miss Clara

Varje lördag serverar Miss Clara brunch till tonerna av livemusik. Brunchen är poppis, det märks när vi kommer innanför dörrarna precis vid öppning. Tur då att restaurangen är stor och rymmer många sällskap. Lokalen är vacker och sådär hotellyxig som passar perfekt när man ska frossa i brunch.

På menyn finns det mycket att välja på. Lättare mat (chiapudding), brunchklassiker (club sandwich, omelett), mer matiga rätter (steak tartar) och massa sött och gott. Kul också att lite asiatiska influenser smyger sig in! Vi beställer in eggs royale, eggs benedict och tonfisk med friterad wontondeg. Maten kommer snabbt och serveras av trevliga servitörer. Äggrätterna är lite snålt tilltagna, åtminstone när det kommer till brödet. Ett ägg är även överkokt. Synd! Tonfisken däremot är underbar – en perfekt kombination av syrligt, sött, salt, krispigt. Möjligtvis något dyr, för 240 kronor blir man faktiskt inte helt mätt. Det passade därför perfekt med sötpotatispommes till. Att inkludera dem i priset för att få rätten att kännas mer prisvärd hade inte varit en dum idé.

Överlag är prisnivån hög i relation till råvaror och storlek på portionerna. Till efterrätt äter vi friterad Mars med glass och kanderade nötter. En underbart dekadent sockerchock! Vi gillar livejazzen, men hade önskat en lägre ljudvolym. På Miss Clara kan du äta en riktig god brunch, men inte den mest prisvärda.

Miss ClaraMiss ClaraMiss ClaraMiss ClaraMiss ClaraMiss Clara

Taggar

Snabbfakta