Recension av The Nest
Härlig utsikt mitt i stan

Recension av The Nest

The Nest Cocktail Lounge ligger på 9e vången i Downtown Camper by Scandic. Med utsikt över hela Södermalm och modern inredning så är det här ett riktigt härligt ställe för lunch, AW eller varför inte ett eftermiddagsmöte?

Barmenyn är kort men det finns något för alla: på snacks-menyn finns det chark, ost, chips och nötter. För den som är ute efter något matigare finns det även sallader, soppa och smörgåsar. Vi beställer en skaldjurssallad och en mezesallad. Det är rikligt med handskalade räkor, det mättar bra och känns fräscht men det sätter inget djupare avtryck. Det är dessutom alldeles för dyrt för maten man får och det märks att det är läget och utsikten som vi får betala för. Lite synd!

Däremot så kan vi rekommendera drinkarna. Vi provar ett par olika och vår absoluta favorit är Starling 2.0 med hallon, fudge och bubblor. Ja ni hör ju hur gott det låter! Det är god stämning i baren och bartendrarna verkar gilla det de gör. Stort plus för en bra mocktail-meny också. Om vi besöker Downtown Camper igen så skippar vi helt enkelt maten och njuter av drinkarna och utsikten istället.