Recension av Non Solo Bar
+
Brunch i Vasastan

Recension av Non Solo Bar

På Non Solo Bar på Rörstrandsgatan råder en kontinental stämning. Här kan du äta frukost, ta en brunch med en mimosa, eller en bit mat till kvällen med ett glas vin. Klientelet är en salig blandning av Birkastans småbarnsföräldrar (barnvagnsvänligt!), kontorsjobbare som jobbar utanför kontoret och 20 plussare som umgås.

Vi kommer hit för en söndagsbrunch och delar på lite olika saker från menyn. När vi kommer vid tolv-snåret finns det gott om plats, men någon timme senare är det nästan fullt och ljudvolymen är emellanåt rätt hög men fortfarande pratvänlig.

Räksalladen är stor och mättande, de amerikanska pannkakorna lite torra (mascarpone till hade inte suttit fel!), chiapuddingen smakar precis så som chiapudding ska smaka och toppas med bär. En grön smoothie i lyxigt vinglas och smarrig cappuccino passar perfekt till. Maten är fräsch så trots att vi äter mycket blir vi inte obehagligt mätta, utan tvärtom sugna på att avsluta med något av de härliga bakverken. Tyvärr hinns det inte med den här gången så vi får komma tillbaka och kanske prova på en semla!

Non SoloNon Solo