Recension av Paradiso
Stammishak vid Mariatorget

Recension av Paradiso

Paradiso vid Mariatorget är kanske mest känt för sin välrenommerade bar, men här finns även en restaurangdel. Menyn är avskalad och består av mindre rätter, så det behövs några stycken för att bli mätt. Det gör att det lätt kan bli ganska dyrt, en rätt kostar upp till 180 kronor, men ofta finns det en färdig meny att välja på.

Menyn ändras relativt ofta beroende på tillgång på råvaror, men när vi är här äter vi bland annat friterad vitlök, tartar på oxinnanlår och sparris. Och maten är bra, riktigt bra. Mest gillar vi den friterade vitlöken, kul med något annorlunda!
Mest prisvärt är dock chokladkolan med pistage som vi tar in till efterrätt. Den kostar inte mer än en femtiolapp, portionen är väl tilltagen, smakar fantastiskt och mättar bra. Perfekt eftersom vi faktiskt inte är helt mätta efter de tre andra rätterna.

Allt som allt gillar vi verkligen Paradiso. Kul mat, bra service, avskalad men snygg inredning. Akustiken är okej men det blir lite väl högljutt mot slutet av middagen. Hade plånboken inte varit en begränsning hade vi gärna gått hit om och om igen.

Taggar

Snabbfakta