Recension av Pat’s Place
Thailändska tapas på Folkungagatan

Recension av Pat’s Place

Har du någonsin provat thailändska tapas? Det har vi! Pat’s Place på Folkunggatan har blivit en riktig snackis och det är inte konstigt. Konceptet är spännande, lokalen är sådär opretantiös men mysig som vi gillar och maten är bland den godaste thaimat vi har ätit. Vårt tips är att boka bord direkt för det här vill ni inte missa!

Menyn består av 15 olika rätter och eftersom vi inte riktigt vet vart vi ska börja så låter vi vår servitör bestämma fritt. Det blir avokadoröra med en thailändsk twist, massamancurry med oxkind (Pat’s mormors egan recept!), den klassiska papayasalladen ”Som Tum”, grillad aubergine och entrecote med dipsås. Och favoriten är… alla rätter. Avokadoröran är fräsch, Massamancurryn är mustig och papayasalladen är stark – allt smakar olika och ingen rätt är överflödig. Vi kan även tipsa om att slänga ett öga på cocktailmenyn, till middagen så dricker vi bland annat goda drinkar på thaibasilika och citrongrässockerlag.

Notan landar på 600 kronor per person och då är vi väldigt mätta och väldigt belåtna. Om du gillar annorlunda koncept, god thaimat och prisvärda krogar, ja då är Pat’s Place ett hett tips. Vi längtar redan till nästa besök!

 

Pats PlacePats Place

Taggar

Snabbfakta