Recension av Radisson Collection Strand
+
Stockholms bästa brunchbuffé

Recension av Radisson Collection Strand

Vid det glittrande vattnet i Nybrokajen ligger hotell Radisson Collection Strand. Här serveras brunchbuffé på helgerna med härlig sjöutsikt i en fin och lugn miljö, perfekt för långsittningar. Det är gott om space mellan borden, bra ljudvolym och plats för såväl barnvagnar som stora kompisgäng. Perfekt att slinka in spontant men det går också bra att boka bord, uppskattas!

Och själva maten då? Underbar! Här hittar vi helt klart stans bästa brunchbuffé som passar alla smaklökar. Här finns allt från ceasarsallad som man monterar ihop själv, till krämig äggröra, fetaosttacos och saftiga köttbullar i gräddsås. Förutom vanliga tallrikar finns små skålar så att man kan ha en liten rätt per skål, vilket gör att det inte blir så kladdigt som bufféer lätt blir.

I dryckesväg finns virgin mary, smoothie, kaffe, te och juice på buffén, och så kan man förstås beställa in annat kaffe och alkoholhaltiga drycker. Här är det lätt att bli mätt både på mat och dryck. Även efterrättsbordet gillar vi, med chokladmousse, fräsch fruktsallad och bakverk. Ett par minus finns dock: en gullig creme brulée smakar tyvärr mest ägg, och vi saknar skyltar som berättar vad maten är och innehåller. Det gör det lite trixigt för allergiker och den som vill äta veganskt. Men vi är väldigt glada över att ha upptäckt den här pärlan. Nästa gång stannar vi helst kvar även över natten, känns som ett perfekt hotell för en staycation.

Taggar

Snabbfakta