Recension av Shanti Bengal
+
toppservice på indier i Vasastan

Recension av Shanti Bengal

På mysiga Rörstrandsgatan ligger Shanti Bengal, den mest bengaliska restaurangen i Shanti-familjen. Vi besöker krogen en varm sommarkväll, och njuter av livet på sommargågatan när vi sitter på uteserveringen. Efter att ha läst lite recensioner om dålig service och bra mat förväntade vi oss just det – dålig service och bra mat. Härligt är när ens förväntningar överträffas!

Fin service och goda smaker

För servicen är nämligen riktigt bra. Servitören guidar oss genom menyn och tipsar om vilka rätter vi borde välja. När vi ber om extra koriander får vi in en hel skål. När riset börjar ta slut frågar han om vi önskar mer ris. Det är exempel på hur service ska vara. Det enda vi kan klaga på är att det tar en evinnerlig tid att få notan, men när vi frågar igen kommer den på en gång.
Vad gäller maten gör den oss inte heller besviken. Smakerna sitter och det är starkt utan att bli för starkt. Däremot är portionerna faktiskt aningen små. Hade vi varit vrålhungriga eller lite större i maten hade vi inte blivit mätta trots naan-bröd till. Annars är allt tipptopp!

Taggar

Snabbfakta