Recension av Sushi Yama
+
Lite sämre sushi i Söderhallarna

Recension av Sushi Yama

Sushi Yama i Söderhallarna är ett typiskt snabbmatshak, med obekväma stolar och törstiga Systembolaget-kunder precis invid borden. Nej, miljön bjuder inte in till en längre sittning men vi bestämmer oss ändå för att ta en lunch på plats. 

Menyn är stor och det finns en mängd olika rullar, bland annat Crispy California, Flying Salmon, Spicy Snow Crab och Spicy Tuna. Priserna börjar på 105 kronor och sträcker sig upp till 154 kronor. Det finns även klassiska blandtallrikar, specialtallrikar, gravidsushi och varma rätter som Bibimbap och Yakiniku. Och om du mot all förmodan inte hittar det du söker serveras nu även den populära rätten poké för 124 kronor.

Vi känner oss lite tråkiga och beställer in en vanlig combo tallrik med avokado, lax och några rullar. Och tyvärr blir det inte mer spännande än så. Personalen är trevlig, det är snabb servering (vilket vi uppskattar under luncher!) men annars är det ingenting speciellt. Vi kanske kommer tillbaka för en opretantiös take away men att äta på plats är inget vi kan rekommendera.