Recension av Timmermans 1857
+
Stående trerättersmeny för 325 kronor

Recension av Timmermans 1857

Timmermans 1857 är en kvarterskrog vid Mariatorget på Södermalm. Här serveras klassiska rätter så som skagentoast och ryggbiff till bra priser. På Timmermans finns en stående trerättersmeny för 325 kronor per person. Du får välja mellan många olika rätter, som byts ut litegrann från månad till månad även om vissa klassiker alltid finns kvar .

Vi har testat lite allt möjligt här, från skagentoast till chevrétoast, lamminnerfilé och hjortrostbiff. Allt vi har provat är rätt bra. Ingenting är helt fantastiskt, men det är klassiska maträtter, klassiska upplägg och klassiska smaker. Dessutom serverat i en klassisk miljö med vita dukar.

Servicen är väldigt varierad. Delar av personalen skulle kunna kosta på sig ett leende, medan andra är riktigt, riktigt trevliga. Det är nästan alltid fullsatt här, så det är klokt att boka bord. Konceptet klassisk trerätters för bra pris är helt enkelt väldigt poppis!

Miljön är lugn och stillsam trots att det är mycket folk. En perfekt restaurang för söndagsmiddagen med familjen. Lite bättre och framförallt jämnare service, och lite mer finess på maten så har Timmermans chans på de högre betygen.

Taggar

Snabbfakta