Recension av Urban Deli Nytorget
Brunch vid Nytorget

Recension av Urban Deli Nytorget

Ännu ett brunchtips! Vi besökte Urban Deli vid Nytorget för ett tag sedan och trots att det var under bästa brunchtid så lyckades vi knipa åt oss ett bord. Urban Deli är ett sånt där ställe som har en härlig vibe och som vi gärna går tillbaka till gång på gång.

På brunchmenyn finns det mycket att välja mellan: Eggs Benedict, skaldjur i olika former, koreansk råbiff och chark. Till slut bestämmer vi oss för klassikern äggröra på toast och den lite mer vågade skagencroissanten (hur genialistisk med god skagenröra på en krispig croissant!?). Portionerna är förvisso ganska små och väl tilltagna i pris men mycket goda och rätterna tar slut alldeles för snabbt.

Trots att det är mycket gäster i lokalen känns det aldrig stressigt, vi får gott om tid på oss att dricka upp vårt kaffe och smälta maten. Här är det schysst service från början till slut och kanske är det därför vi allt som oftast hamnar här – man vet vad man får och trots att det inte är Stockholms mest prisvärda ställe så är det väl värt att besöka!

Taggar

Snabbfakta