Stockholms bästa tacos
Tre restauranger som serverar grymma tacos

Stockholms bästa tacos

Det är väl ingen som har missat tacofebern i Stockholm? Vilka serverar egentligen Stockholms bästa tacos? Här kommer vår topp tre favoriter du inte får missa om du liksom oss också älskar mexikanskt!

Yuc Mexican i Vasastan
Utdrag ur recension: ”…fullt av mysig belysning, förfestande gäng i 20-30-årsåldern och några barnfamiljer, musiken en salig blandning av 90-tal och radiohits från i år, och stämningen är helt enkelt på topp utan att bli för stökig… Vi testar olika taco, både hårda och mjuka, friterade ostron och en härligt syrlig ceviche på bland annat pilgrimsmussla. Vi kan inte riktigt enas om vilka rätter som är våra favoriter. En tycker cevichen smakar för mycket lime, medan vi andra tycker den är ljuvlig…”

Läs hela recensionen av Yuc Mexican här.

Maiz Mexican i Vasastan
Utdrag ur recension: ”Här är det rätt trångt, färgglatt och pyntat. På menyn finns hårda och mjuka tacos, ceviche, baos (!) och olika tillbehör. Vi börjar med en Spicy Margarita-slushie med ett sting av jalapeno… Förutom några snedsteg är kvalitén på topp – detta är tacos med det där lilla extra…”

Läs hela recensionen av Maiz Mexican här.

Chelas i Hornstull
Utdrag ur recension: ”Redan från första stund känner vi att här kommer vi trivas! Det är mysigt inrett med varm belysning och mycket färg. Det är hemtrevligt och genuint… Vi börjar kvällen med Tortilla chips, Guacamole och Salsa Roja – gott och prisvärt plock för att reta aptiten! Sen fortsätter vi med taco på fläsk och fisk, det serveras i portioner om tre och kostar 136:- per portion. Prisvärt! Rätterna är färgglada och vackra att se på…”

Läs hela recensionen av Chelas här.