Våra tre UberEATS-favoriter
Billig hemkörning i Stockholms innerstad

Våra tre UberEATS-favoriter

UberEATS levererar mat direkt till din dörr från restauranger runt om i Stockholm. Vi har testat ett gäng olika ställen och valt ut våra favoriter.

Tamarindo

Tamarindo är vår storfavorit bland UberEATS-ställena. Mexikanskt/asiatiskt cross kitchen-kök med hälsotänk till väldigt bra priser. Thaisallad, fajitas, hälsotallrik – allt är supergott. Det kan vara svårt att få bord här när uteserveringen är stängd, så perfekt att beställa hem så att man kan njuta av deras mat även när vädret sviker.

Hawaii Poké

Poké var väl 2016 års stora mattrend och lär hålla i sig under 2017. På Hawaii Poké kan man komponera sin egen pokébowl, eller välja en färdigkomponerad. Riktigt smarrigt och perfekt lunch!

Lombardis

Detta är vårt förstaval när vi är sugna på pasta, pizza och annat italienskt. Lombardis kan man lita på: det är gott, stora portioner och pastan är perfekt tillagad. Lite dyrare än de andra ställena, men det är det värt.

Är du sugen på att testa UberEATS? Använd rabattkoden KrogklubbenSTHLMxUberEATS så får du 150 kronor i rabatt vid din första beställning. I dagsläget levererar de endast innanför tullarna.

I samarbete med UberEATS

UberEATSUberEATSUberEATS